Het rentocaster team

Drie gitaristen en een techneut

Wij zijn net als jij gitaar enthousiastelingen. Noem ons gitaar-nerds. Wij wilden alle gitaren proberen en werden steeds weer verliefd op een andere. Maar ons budget was nooit voldoende ze allemaal te kopen. En toen bedachten we Rentocaster. Zodat jij ze wel allemaal kunt proberen.

Fleur van Bree

Ons muzikale energie bolletje. Helpt naast haar studie mee met van alles en nog wat bij Rentocaster. Is af en toe ook in de winkel te vinden. Speelt zelf voornamelijk akoestische gitaar.

Albert Deinum

Baass Kauffmann. Toerde meer dan 20 jaar als sessie gitarist. Oprichter van Kauffmann's Guitar Store en van Rentocaster. En master luthier bij Kauffman Guitars.

Paul van Bree

Mede-oprichter Rentocaster. Van bijna 30 jaar in zijn corporate functie, naar gitaarwinkelier. Speelt al langer dan 30 jaar gitaar en heeft onderhand thuis een eigen collectie opgebouwd.

Cas Wognum

Onze tech guy! Verantwoordelijk voor de mooie website die je nu voor je hebt. Sinds kort ook begonnen met gitaarspelen! Natuurlijk met een gitaar uit onze collectie.

waar we voor staan

muzikaal

Rentocaster is voor en door gitaarliefhebbers. Wij kennen dat verliefde gevoel maar al te goed, maar wij kennen ook de struggle van vol gitaarrek thuis of een te kleine portemonnee.

persoonlijk

Verliefd op je gitaar en wil je 'm de jouwe maken? Mis je iets in de collectie? Let us know!

sIMPEL

We houden het vooral graag simpel. Daarom hebben we gitaren in 2 soorten smaken: goeie gitaren en hele goeie gitaren. Toch geen match met je gitaar? Ruil 'm om. Wel verliefd? Langer huren. Best simpel toch?